Om oss

Skafferimat & Friluftsmat är familjeägda varumärken som drivs av familjen Roschat i Uppsala sedan 2012.

Vi är specialiserade på att förpacka och sälja naturlig och lufttorkad mat för friluftsentusiaster, preppers & barnfamiljer som vill förenkla sin vardag.

Bakgrund

Skafferimat & Friluftsmat grundades av familjen Roschat 2012. Vi hade länge varit intresserade av friluftsliv och olika alternativ till frystorkade färdigrätter, och insåg att det fanns ett behov av att erbjuda denna typ av mat till olika typer av kundgrupper. Vi ville också bidra till att minska miljöpåverkan genom att använda naturliga och närproducerade råvaror i vår produktion.

Produkter

Vi erbjuder ett brett utbud av lufttorkad mat.
Dessa inkluderar bland annat:

Alla våra produkter är naturliga och lufttorkade, och vi använder inga onödiga tillsatser eller konserveringsmedel. Vi säljer även produkter genom återförsäljare som delar våra värderingar om hållbarhet och miljö.

Produktion

Våra produkter tillverkas inom EU och skickas från vår anläggning i Uppsala. Producenterna använder en kombination av modern teknik och traditionella tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra produkter är av högsta kvalitet. Alla råvaror är noga kontrollerade, och de har strikta rutiner för att säkerställa att de uppfyller höga standarder för livsmedelssäkerhet och kvalitet.

Försäljning

Försäljning sker online och hos utvalda återförsäljare runt om i landet.

Hållbarhet

Vi jobbar för att minska miljöpåverkan från vår verksamhet och använder lufttorkade råvaror som annars skulle gått förlorade. Vi använder också återvinningsbara förpackningar och slänger inte material i onödan.

Kundupplevelse

Vi strävar efter att erbjuda en enastående kundupplevelse med personlig service, och arbetar nära våra kunder för att förstå era behov och önskemål när det gäller lufttorkad mat.

Företagsnamn:
Roschat of Sweden AB

Org.nr:
559048-1080

Företagsadress:
Läbygatan 4                                                                                        
752 39 Uppsala
Sverige

Telefon (vardagar 10:00-15:00):
+46 (0)70 870 58 83
+46 (0)73 430 83 91

Email:
info@skafferimat.se